Vabilo na brezplačne izobraževalne delavnice

Vabilo na brezplačne izobraževalne delavnice

Spoštovani,

Naša kandidatura je bila uspešna in (operacija ALTERNATIVNE OBLIKE IZOBRAŽEVANJA) FINANČNA GOSPODINJA (to je akronim naše operacije) je od meseca oktobra 2018 v AKCIJI …

Vsi naši dogodki bodo izvedeni na območju občin Ivančna Gorica, Trebnje, Žužemberk in Dolenjske Toplice, ki jih pokriva Lokalna akcijska skupina Suhe krajine, Temenice in Krke (LAS STIK).

Ciljna skupina so RANLJIVE SKUPINE (fokus: mladi, starejši, brezposelni …), sicer pa ste vabljeni vsi občani štirih občin.

S partnerji v okviru naših aktivnosti izvajamo izobraževalne delavnice s katerimi smo pričeli v mesecu oktobru 2018 v Ivančni Gorici, nadaljevali v Trebnjem, sedaj pa prihajamo k vam, v ŽUŽEMBERK …

V občini Žužemberk bodo organizirane TRI delavnice:

1.) v sredo, 14. 11. 2018

2.) v sredo, 9. 1. 2019, ter

3.) v sredo 16. 1. 2019.

Lokacija: Osnovna šola ŽUŽEMBERK (učilnica 205), s pričetkom ob 16:00 uri.

Udeležba je BREZPLAČNA, ker nam je to omogočila uspešna kandidatura za sredstva javnega razpisa (poziva).

Na delavnici, v sredo, 14. 11. 2018 bo vodilna tema Upravljanje bančnih stroškov in drugih stroškov gospodinjstva. Udeleženci so dobili finančne informacije, ki so bile zanje nove, ter predvsem uporabne.

Na tej delavnici bomo EKSKLUZIVNO SPREGOVORILI tudi o možnostih opravljanja bančnih storitev za občane v občini ŽUŽEMBERK po (verjetnem) zapiranju bančne poslovalnice NLB …

Kot bankir z 20 letnimi izkušnjami vam bom sigurno lahko dal kako koristno informacijo s področja bančnega poslovanja…

Delavnico s to temo bomo PONOVILI tudi v letu 2019, in sicer 9. 1. 2019.

Delavnica 16. 1. 2019 pa se bo posvetila in z udeleženci predebatirala pojem Mobing, druga tema na tej delavnici pa bo Vloga sindikatov v sodobni družbi.

Naš partner se bo na vsakem od predavanj in glede na temo posvečal Psihološkim dejavnikom uspeha in vplivu komunikacije, ter Uspešnemu reševanju konfliktov in obvladovanju čustev.

Posebno predavanje bo na delavnici 16. 1. 2019 tudi tema Negativne zdravstvene posledice dela v Sloveniji …

 

Vabilo Operacija FINANČNA GOSPODINJA