Mobilno zbiranje odpadne električne in elektronske opreme
april 6, 2018
Razpis zdravstvenega letovanja na Debelem rtiču 2018
april 10, 2018
Prikaži vse

Vseslovenski sejem Pomlad 2018

Po zelo uspešnem lanskem oktobrskem sejmu smo se odločili, da pripravimo še Vseslovenski sejem pomlad 2018. Potekal bo v petek, soboto in nedeljo 20., 21. in 22 aprila v Šentvidu pri Stični, natančneje v okolici Gostilne pri Japu.

Vseslovenski sejem je vsesplošni sejem in ga bomo odslej organizirali dvakrat letno, spomladi in jeseni. Prvi Vseslovenski sejem, ki je potekal oktobra lani, je namreč presegel vsa pričakovanja in požel številne pohvale tako s strani obiskovalcev kot tudi razstavljavcev. V treh dneh si je sejem ogledalo približno 27.000 obiskovalcev, na njem pa se je na skupaj 37.000 m², od tega 7.200 m² pokritih površin, predstavilo kar 252 razstavljavcev iz Slovenije in tujine.

Sejem je po eni strani obiskovalcem ponudil ogled pestre ponudbe na trgu in ugodne nakupe, po drugi strani pa razstavljavcem možnost predstavitve na trgu in pridobivanje novih kupcev za svoje izdelke in storitve. Sejem je za obiskovalce brezplačen in družini prijazen, tako smo za še večji obisk poskrbeli z zelo pestro in zanimivo obsejemsko dejavnostjo za vse generacije.

Vabimo vas, da z nami napišete še eno uspešno zgodbo oziroma se nam pridružite prvič in skupaj z nami soustvarite pomladni Vseslovenski sejem.

Ponudba za pokrovitelje 2018

Prijavnica