2. festival velikonočne potice

VABILO

 

 

V sredo, 28. marca, bo strokovna komisija ocenjevala potice slovenskih amaterskih mojstrov. Če znate pripraviti odlično potico, potem jo prinesite na Grad Otočec. Potice bodo sprejemali v torek, 27. marca in v sredo, 28. marca, do 9. ure zjutraj. Prijavnico najdete na www.terme-krka.com.

Strokovno komisijo, ki bo potice ocenjevala že 28. marca, bodo sestavljali: prof. dr. Janez Bogataj, sloviti etnolog in avtor knjige Potice iz Slovenije, mag. Marlena Skvarča, priznana senzorična preskuševalka živil, in Janja Strašek, prehranska strokovnjakinja v Termah Krka.

V četrtek, 29. marca, pa ste ob 10. uri vabljeni na zaključno prireditev, ki jo bo povezovala Bernarda Žarn in na kateri bodo razglasili najboljšo potico.

Sredstva, zbrana s prodajo potičk, bodo namenili družinam in otrokom v stiski. Tako želijo otrokom polepšati šolske dni in njihovim staršem ter skrbnikom odvzeti del težkega bremena.
Potičke, ki bodo morebiti ostale, pa bodo podarili izbranim družinam, katere bo sladka pozornost še posebej razveselila.

Podrobnosti najdete tudi na spletni strani www.terme-krka.com.

 

Vljudno vabljeni.

Predsednik

Marjan Grahut, l.r.

2. festival velikonočne potice