LAS STIK – Vabilo na delavnice za ESRR 

  VABILO NA DELAVNICE ZA ESRR 
 
 Napovedujemo objavo 1. Javnega poziva za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS STIK v letu 2017, katerih upravičeni stroški bodo sofinancirani iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).  Za več informacij, vabljeni, da spremljajte spletno stran www.las-stik.si. 
 
Hkrati vas vabimo, da se udeležite tudi informativnih delavnic, ki bodo organizirane v vseh občinah na območju LAS STIK. Urnik delavnic si lahko ogledate v prilogi. 
 
Vabljeni tudi k sodelovanju v borzi projektnih partnerstev, ki smo jo vzpostavili na spletni strani LAS STIK in je namenjena vsem, ki iščete partnerje na območju LAS STIK za sodelovanje v operacijah, s katerimi želite kandidirati na javne pozive za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja LAS STIK. 
 
Za vprašanja ali termin smo vam na voljo na telefonski številki 07 34 82 103 in 031 647 072 od pon. do čet. med 9. in 15. uro in v pet. med 9. in 13. uro ali  elektronski pošti las-stik@ciktrebnje.si. Spremljajte nas tudi na www.las-stik.si
 

Več informacij:

Vabilo na delavnice ESRR

 

image008 image006 image004