Spretna in podjetna prihodnost – prijave odprte!

Spretna in podjetna prihodnost – prijave odprte!

Vabimo vas, da se nam pridružite na podjetniškem dogodku EUROPE DIRECT Novo mesto – SPRETNA IN PODJETNA PRIHODNOST, ki bo potekal v četrtek, 23. 11. 2023, ob 16.00 v Gostišču Loka Kuhla.

Edinstvena priložnost za razpravo, učenje in navdihovanje v povezavi z    in pridobivanjem novih znanj. Ta dogodek bo združil, ter se osredotočal na pomembnost razvoja spretnosti in znanj za ustvarjalno, uspešno in trajnostno prihodnost. V zaključku večera bodo na sporedu predstavitve   . Spoznali bomo več primerov dobrih praks v različnih razvojnih oziroma podjetniških stopnjah, ki nastajajo v naši regiji, navzoče pa čaka še nekaj zanimivih točk in presenečenj.

Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje v okviru Razvojnega centra Novo mesto in je podaljšana roka Evropske komisije, že četrto leto zapored pripravlja podjetniški dogodek za vse obstoječe in potencialne podjetnike ter seveda posameznike, ki si želijo pridobiti nove spretnosti, znanja in poznanstva. Leto 2023 je evropsko leto spretnosti, zato smo letos pripravili nekaj praktičnih delavnic oz. predavanj, ki bodo obogatile in nadgradile vaše znanje in veščine.

OBVEZNA brezplačna prijava: https://forms.office.com/e/LYEidcUdgS