Vabljeni na 7. krvodajalsko akcijo občinskih uprav

Vabljeni na 7. krvodajalsko akcijo občinskih uprav

Spoštovani župani, spoštovane direktorice in direktorji občinskih uprav,

kot vsa leta se bomo tudi v letošnjem potrudili, da nagovorimo in pridobimo nove krvodajalce, saj bomo le tako ohranjali samozadostnost pri preskrbi s krvjo, vendar pa apeliramo tudi na redne krvodajalce, da ohranjajo to nit človečnosti in s svojo krvjo pomagajo tistim, ki jo potrebujejo. Zato vas prosimo, da tudi letos nagovorite svoje sodelavce in svetnike, da se odločijo darovati kri in jih povabite na 7. krvodajalsko akcijo občinskih uprav v okviru Območnega združenja RKS Novo mesto, ki bo v torek, 16. 1. 2024 od 7. 00 do 11. ure, v Centru za transfuzijsko dejavnost Novo mesto v Splošni bolnišnici Novo mesto.

Vse, ki se bodo odločili dati kri naprošamo, da nekaj dni prej svoj prihod potrdijo in se dogovorijo o uri na tel. št. 070/538 227 (Center za transfuzijo Novo mesto), ker krvodajalske akcije zaradi preprečevanja prenosov bolezni in nepotrebne gneče potekajo na prilagojen način.

Če vam ni odveč, bi vas prosili, da nam sporočite, ali se boste odzvali, prav tako pa bi bili veseli kakšne fotografije, da jo objavimo poleg prispevka.

Vsem skupaj se ob tej priložnosti zahvaljujemo za vso vašo pomoč na humanitarnem področju, tudi na področju krvodajalstva, vedno se izkaže, da skupaj zmoremo.

Hvala in vse dobro v letu 2024.

Danica Novak Malnar, predsednica