Teden otroka pri društvu Mojca – “Nekaj ti moram povedati”

Pri društvu Mojca bo teden od 3.-11.10.2015 potekal v znamenju Tedna otroka. Že tradicionalno pripravljajo dve prireditvi, ki razveselita množico otrok iz vseh osmih dolenjskih občin: sobotni Veleizlet z Mojco in Zavarovalnico Tilio ter Igre brez meja.

Da bi bili otroci deležni čim več doživetij, so povabili k popestritvi tega tedna tudi mnoga društva in organizacije.  

Društvo ob Tednu otroka pripravlja:

 –      Teden otroka bomo najlepše začeli v soboto, 3. oktobra, že 25. leto zapored s tradicionalnimVeleizletom v neznano po Sloveniji z Zavarovalnico Tilia in Mojco. Izleta se bo udeležilo 120 otrok 6. razreda 16-tih osnovnih šol osmih dolenjskih občin.

 –      V letošnjem letu že petnajstič zapovrstjo organiziramo Igre brez meja, ki bodo v sredo, 7. oktobra ob 13. uri v Taboru mladih v Dolenjskih Toplicah. V triindvajsetih zabavnih igrah se bo pomerilo šestnajst ekip osnovnih šol iz osmih dolenjskih občin. Vse bomo pogostili in jim razdelili priložnostne majice ter diplome, najboljšim ekipam bomo okoli 16. ure razdelili zaslužene pokale in medalje.

 Podrobneje o dogodkih lahko najdete na  spletni strani www.drustvopm-mojca.si ali  pokličete: Janez Pavlin 041 643 969.

Teden otroka pa je tudi čas, ko začnemo v društvu Mojca z velikimi pripravami na »Veseli december 2015/16«, ko v dobrem tednu dni na 37-ih odrih obdarimo več kot 5000 dolenjskih otrok.

 

Program ob Tednu otroka